Η εταιρεία, η ιδέα, ο σκοπός

Στην Ελληνική αγορά υπάρχουν εκατοντάδες καταστήματα/εταιρείες Ιταλικών, Γερμανικών ή Ελληνικών επίπλων κουζίνας, ντουλάπας κλπ. Υπάρχουν επίσης εκατοντάδες ξυλουργοί/μαραγκοί που κατασκευάζουν εκτός των άλλων και ντουλάπια κουζίνας ή ντουλάπες. Σε αυτή την αγορά υπάρχoυμε κι εμείς. 

Από το 2000 έως το 2014 συνεργαστήκαμε με τις περισσότερες εταιρείες Ιταλικών (κυρίως) επίπλων κουζίνας. Όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθήσαμε με προσοχή την εξέλιξη και τα πλεονεκτήματα που είχαν να προσφέρουν τα Ιταλικά έπιπλα.

Οι Ιταλικοί οίκοι έχουν επενδύσει δεκαετίες και τεράστια ποσά στην έρευνα, τη μελέτη και την ανάπτυξη των οικιακών συστημάτων κουζίνας και τα έχουν πάει καλά. Σε αυτό που υστερούν είναι η παραμετροποίηση, οι ειδικές διαστάσεις χωρίς έξτρα χρεώσεις, η ευελιξία στον σχεδιασμό, ο χρόνος παράδοσης, η γκάμα υλικών και το τελικό κόστος προς τον καταναλωτή.

Σε αντίθεση με τα παραπάνω, ένας ξυλουργός-μαραγκός έχει τη δυνατότητα να φτιάξει ντουλάπια κουζίνας ή ντουλάπες πιο γρήγορα, πιο οικονομικά, σε ότι διάσταση του ζητηθεί χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Τί γίνεται όμως με την τεχνογνωσία; Τι γίνεται με τον σχεδιασμό και τη ρεαλιστική απόδοση του χώρου;

έλειπε λοιπόν μια εταιρεία που:

  • θα μπορούσε να σας παρέχει το σχεδιασμό και τη τεχνογνωσία μιας Ιταλικής εταιρείας επίπλων κουζίνας.
  • θα μπορούσε να σας τα παραδώσει στον μισό χρόνο από μια Ιταλική εταιρεία επίπλων κουζίνας.
  • θα μπορούσατε να επιλέξετε για τα έπιπλα σας ό,τι πιο σύγχρονο και αξιόπιστο υπάρχει σε μηχανισμούς κι εξαρτήματα.
  • θα μπορούσατε να επιλέξετε μοντέλο, υφή και χρώμα για τη κουζίνα σας μέσα από μια απεριόριστη γκάμα υλικών.
  • θα σας κόστιζε λιγότερο απ’ότι περιμένατε.
  • θα σας παρείχε πραγματική εγγύηση 5 ετών.

Η mobel δημιουργήθηκε για να καλύψει αυτές τις απαιτήσεις και το κάνει με επιτυχία από το 2014.

Την τεχνογνωσία μας τη συλλέξαμε από όλους τους Ιταλικούς οίκους που μας δίδαξαν. Η συνταγή είναι πετυχημένη και δεν χρειάζεται παρεμβάσεις. Τη φιλοσοφία μας την έχουμε υιοθετήσει επίσης από εκείνους και τη προσαρμόσαμε στα Ελληνικά δεδομένα. Συνεχίζουμε να συλλέγουμε ιδέες για την εξέλιξη και το σχεδιασμό της κουζίνας και τέλος συλλέγουμε τα καλύτερα υλικά, μηχανισμούς κι εξαρτήματα που υπάρχουν διαθέσιμα για την κατασκευή της νέας σας κουζίνας.

Η mobel δεν είναι απλώς άλλο ένα κατάστημα.

Ράπτης Βασίλης 

mobel.gr

2020