Η εταιρεία, η ιδέα, ο σκοπός

Από το 2000 έως το 2014 συνεργαστήκαμε με τις περισσότερες εταιρείες Ιταλικών (κυρίως) επίπλων κουζίνας. Όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθήσαμε με προσοχή την εξέλιξη και τα πλεονεκτήματα που είχαν να προσφέρουν τα Ιταλικά έπιπλα.

Οι Ιταλικοί οίκοι έχουν επενδύσει δεκαετίες και τεράστια ποσά στην έρευνα, τη μελέτη και την ανάπτυξη των οικιακών συστημάτων κουζίνας και τα έχουν πάει καλά. Σε αυτό που υστερούν είναι η παραμετροποίηση, οι ειδικές διαστάσεις χωρίς έξτρα χρεώσεις, η ευελιξία στον σχεδιασμό, ο χρόνος παράδοσης, η γκάμα υλικών και το τελικό κόστος προς τον καταναλωτή.

H mobel ιδρύθηκε με σκοπό

  • να σας παρέχει το σχεδιασμό και τη τεχνογνωσία μιας Ιταλικής εταιρείας επίπλων κουζίνας.
  • να σας παραδώσει στον μισό χρόνο από μια Ιταλική εταιρεία επίπλων κουζίνας.
  • να μπορείτε να επιλέξετε για τα έπιπλα σας ό,τι πιο σύγχρονο και αξιόπιστο υπάρχει σε μηχανισμούς κι εξαρτήματα.
  • να μπορείτε να επιλέξετε μοντέλο, υφή και χρώμα για τη κουζίνα σας μέσα από μια απεριόριστη γκάμα υλικών.

Η mobel δημιουργήθηκε για να καλύψει αυτές τις απαιτήσεις και το κάνει με επιτυχία από το 2014.

Την τεχνογνωσία μας τη συλλέξαμε από όλους τους Ιταλικούς οίκους που μας δίδαξαν. Η συνταγή είναι πετυχημένη και δεν χρειάζεται παρεμβάσεις. Τη φιλοσοφία μας την έχουμε υιοθετήσει επίσης από εκείνους και τη προσαρμόσαμε στα Ελληνικά δεδομένα. Συνεχίζουμε να συλλέγουμε ιδέες για την εξέλιξη και το σχεδιασμό της κουζίνας και τέλος συλλέγουμε τα καλύτερα υλικά, μηχανισμούς κι εξαρτήματα που υπάρχουν διαθέσιμα για την κατασκευή της νέας σας κουζίνας.

Η mobel δεν είναι απλώς άλλο ένα κατάστημα.

Ράπτης Βασίλης 

mobel.gr

2022