Η σειρά  light είναι η κουζίνα που μπορεί να ταιριάξει παντού. Μονόχρωμες επιφάνειες με ματ υφή αλλά και αποχρώσεις φυσικού ξύλου συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους . Οι προσόψεις της σειράς light (πορτάκια/εμφανή πλαινά) είναι από  premium mfc 18mm made in Austria, κατάλληλη για χρήση σε έπιπλα κουζίνας, με περιθώριο ABS 1mm περιμετρικά, λεία ή ανάγλυφα με χρώματα και υφή ξύλου.

Η σύνθεση κουζίνας από τη σειρά bright είναι για εσάς που αναζητάτε την ανάγλυφη αίσθηση του ξύλου σε προσιτό κόστος απόκτησης.  . Οι προσόψεις της σειράς bright (πορτάκια/εμφανή πλαινά) είναι από  premiummfc 18mm made in Austria, κατάλληλη για χρήση σε έπιπλα κουζίνας, με περιθώριο ABS 1mm περιμετρικά  και διατίθενται σε 35+ σχέδια λεία ή ανάγλυφα με χρώματα και υφή ξύλου. 

Η σειρά  elegant φέρνει τις μοναδικες επιφάνειες της CLEAF στη κουζίνα σας. Επιφάνειες  που προσομοιάζουν το ξύλο, το ύφασμα αλλά και στοιχεία όπως το τσιμέντο ή η πέτρα. Οι προσόψεις της σειράς elegant (πορτάκια/εμφανή πλαινά) είναι κατάλληλες για χρήση σε έπιπλα κουζίνας, με περιθώριο ABS 1mm περιμετρικά  και διατίθενται σε 80+ σχέδια λεία ή ανάγλυφα

Η σειρά lux προσφέρει μια σύγχρονη εμφάνιση στη νέα σας κουζίνα. Επιφάνειες  high gloss ή super matte σε μεγάλο εύρος επιλογών. Οι προσόψεις της σειράς lux (πορτάκια/εμφανή πλαινά) είναι από  pvc 18mm , κατάλληλη για χρήση σε έπιπλα κουζίνας, με περιθώριο ABS 1mm περιμετρικά  και διατίθενται σε 39+ σχέδια high gloss ή super matte.

Η σειρά  hpl είναι ο πραγματικός βακελίτης. Επιφάνειες  που προσομοιάζουν δέρμα, ξύλο, βαφή, τσιμέντο και  πέτρα. Οι προσόψεις της σειράς hpl (πορτάκια/εμφανή πλαινά) είναιαπό  hpl 20mm που παράγονται στην Ελλάδα και την Ιταλία. Είναι κατάλληλα για χρήση σε έπιπλα κουζίνας, με περιθώριο ABS 1mm περιμετρικά  και διατίθενται σε 45+ σχέδια λεία ή ανάγλυφα.

Η σειρά  Polymerico είναι μια μοντέρνα και οικονομική λύση. Επιφάνειες χωρίς ενώσεις, με σκαφτό πόμολο, χωρίς περιορισμούς. Οι προσόψεις της σειράς Polymerico(πορτάκια/εμφανή πλαινά) είναι από   mdf επενδυμένο με polymerico, κατάλληλα για χρήση σε έπιπλα κουζίνας, διατίθενται σε πολλές αποχρώσεις και σε σχήματα

 Η σειρά Fenix είναι H.P.L 1mm FENIX NTM της ARPA. Πρόκειται για ένα υλικό επανάσταση στον χώρο του laminate, ένα τεχνολογικά κορυφαίο υλικό/προϊόν νανοτεχνολογίας και ρητινών νέας γενιάς, παγκόσμια πιστοποιημένη πατέντα της ARPA, κατάλληλη για χρήσησε έπιπλα κουζίνας, με περιθώριο 1mm περιμετρικά  και διατίθενται σε 12 σχέδια.

Η σειρά  glam είναι η πιο συναρπαστική σειρά επίπλων κουζίνας της mόbel.  Οι φυσικοί αλλά και οι τεχνιτοί καπλαμάδες δημιουργούν στην κυριολεξία ένα μοναδικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Οι προσόψεις της σειράς glam (πορτάκια/εμφανή πλαινά) είναι από επενδυμένο mdf ή κόντρα πλακέ με φυσικούς ή τεχνιτούς καπλαμάδες.

Η σειρά  laka είναι απόλυτη επιφάνεια. Βαφή λάκας υψηλού επιπέδου, εφαρμοσμένη σε επιφάνεια mdf, κόντρα πλακέ, πλακάζ ή ακόμα και σε μελαμίνη . 230 έτοιμες αποχρώσεις αλλά και απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας χρωμάτων. Σε υφή soft sense, σαγρέ, gloss & high gloss. 

Η σειρά  wood είναι κάτι μεταξύ κλασσικού και σύγχρονου. Επιφάνειες  από μασίφ ξύλο μπορούν να δώσουν στη κουζίνα σας μια πιο κλασσική πινελιά . Οι προσόψεις της σειράς wood (πορτάκια/εμφανή πλαινά) είναι από  μασίφ ξύλο (δρυς/καρυδιά κ.α), κατάλληλα για χρήση σε έπιπλα κουζίνας, διατίθενται σε αμέτρητες αποχρώσεις αλλά και σε μεγάλη γκάμα σχεδίων. Στη κουζίνα wood θα βρείτε τηλεσκοπικά συρτάρια της Blum, μεντεσέδες της Blum, συστήματα ανύψωσης Hafele & Blumαλλά και μια μεγάλη γκάμα αναβαθμίσεων.

Κουζίνα

Custom made έπιπλα κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, με υλικά ιδιαίτερα, μοναδικά, υψηλής αισθητικής. Οι επιλογές για την δημιουργία της κουζίνας σας είναι πραγματικά απεριόριστες. Για κάθε ντουλάπι ξεχωριστά μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία και την απόχρωση για το εσωτερικό, την κατηγορία των μηχανισμών και των εξαρτημάτων, το μοντέλο και το σχέδιο των προσόψεων.  Μέσα από αυτή τη διαδικασία, σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σύστημα επίπλων κουζίνας όπου δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο.

 

Σχεδιάζουμε μαζί κάτι νέο.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το χρώμα του εσωτερικού και το ράφι μέσα σε αυτό να είναι άλλο χρώμα ή άλλο υλικό. Θα χρησιμοποιήσουμε τους μηχανισμούς που εσείς επιθυμείτε χωρίς περιορισμούς. Θα διαλέξουμε τα συρτάρια, τους μεντεσέδες, τις λαβές, τα εξαρτήματα και προσόψεις από παλέτα με χιλιάδες αποχρώσεις. Οι διαστάσεις δεν μας περιορίζουν ούτε σας επιβαρύνουν με αδικαιολόγητα ποσά ειδικής κατασκευής.

exclusive materials

Προσόψεις κουζίνας με τεχνοτροπία σε πατητή τσιμεντοκονία, FENIX NTM | Nano Tech, βαφή λάκας με μοναδικό φινίρισμα, γυαλί & ανοδιωμένο αλουμίνιο, κεραμικές επιφάνειες  Neolith, Corian, staron και επενδύσεις με φυσικούς και τεχνητούς καπλαμάδες, είναι μερικά από τα υλικά που διαθέτουμε για τα νέα σας έπιπλα. Εσωτερικό ντουλαπιών σε κόντρα πλακέ επενδυμένο ή σε βαφή λάκας/λούστρου, ανοξείδωτοι μηχανισμοί συρταριών, ηλεκτρονικά συστήματα ανύψωσης, ενσωματωμένος φωτισμός led και αξεσουάρ από φυσικό ξύλο και αλουμίνιο… 

Καινοτομία

Η καινοτομία είναι αυτό που αναζητάμε σε κάθε καινούρια κατασκευή που θα αναλάβουμε. Σε κάθε έργο και κάτι νέο, κάτι καλύτερο. Η καινοτομία βασίζεται κυρίως σε εσάς. Με κάθε απαίτηση που έχετε, με κάθε σκέψη για την πρακτικότητα της  ντουλάπας σας. Καμία ντουλάπα δεν μοιάζει με κανενός, κανένας συνδυασμός δεν είναι απόλυτα ίδιος με κάποιον άλλο. 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας

211 400 9262

info@mobel.gr

Λεωφόρος Αλίμου 43, Άλιμος

Να σας καλέσουμε;

Συμπληρώστε Όνομα, Επώνυμο κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατό.

Τα στοιχεία σας: