Οικονομική σειρά MFC
Επιφάνειες Premium MFC
Ανάγλυφες επιφάνειες MFC
Soft sense & high gloss pvc
Premium επιφάνειες CLEAF
fenix nanotechnology
no-edge polymerico doors
Μασίφ & ημιμασίφ προσόψεις
Πραγματικός βακελίτης
Προσόψεις pvc με ταμπλά
Φυσικοί καπλαμάδες
Επιφάνειες σε βαφή υψηλής τεχνικής

Κουζίνα

Custom made έπιπλα κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, με υλικά ιδιαίτερα, μοναδικά, υψηλής αισθητικής. Οι επιλογές για την δημιουργία της κουζίνας σας είναι πραγματικά απεριόριστες. Για κάθε ντουλάπι ξεχωριστά μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία και την απόχρωση για το εσωτερικό, την κατηγορία των μηχανισμών και των εξαρτημάτων, το μοντέλο και το σχέδιο των προσόψεων.  Μέσα από αυτή τη διαδικασία, σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σύστημα επίπλων κουζίνας όπου δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο.

 

Σχεδιάζουμε μαζί κάτι νέο.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το χρώμα του εσωτερικού και το ράφι μέσα σε αυτό να είναι άλλο χρώμα ή άλλο υλικό. Θα χρησιμοποιήσουμε τους μηχανισμούς που εσείς επιθυμείτε χωρίς περιορισμούς. Θα διαλέξουμε τα συρτάρια, τους μεντεσέδες, τις λαβές, τα εξαρτήματα και προσόψεις από παλέτα με χιλιάδες αποχρώσεις. Οι διαστάσεις δεν μας περιορίζουν ούτε σας επιβαρύνουν με αδικαιολόγητα ποσά ειδικής κατασκευής.

exclusive materials

Προσόψεις κουζίνας με τεχνοτροπία σε πατητή τσιμεντοκονία, FENIX NTM | Nano Tech, βαφή λάκας με μοναδικό φινίρισμα, γυαλί & ανοδιωμένο αλουμίνιο, κεραμικές επιφάνειες  Neolith, Corian, staron και επενδύσεις με φυσικούς και τεχνητούς καπλαμάδες, είναι μερικά από τα υλικά που διαθέτουμε για τα νέα σας έπιπλα. Εσωτερικό ντουλαπιών σε κόντρα πλακέ επενδυμένο ή σε βαφή λάκας/λούστρου, ανοξείδωτοι μηχανισμοί συρταριών, ηλεκτρονικά συστήματα ανύψωσης, ενσωματωμένος φωτισμός led και αξεσουάρ από φυσικό ξύλο και αλουμίνιο… 

Καινοτομία

Η καινοτομία είναι αυτό που αναζητάμε σε κάθε καινούρια κατασκευή που θα αναλάβουμε. Σε κάθε έργο και κάτι νέο, κάτι καλύτερο. Η καινοτομία βασίζεται κυρίως σε εσάς. Με κάθε απαίτηση που έχετε, με κάθε σκέψη για την πρακτικότητα της  ντουλάπας σας. Καμία ντουλάπα δεν μοιάζει με κανενός, κανένας συνδυασμός δεν είναι απόλυτα ίδιος με κάποιον άλλο. 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας

211 400 9262

info@mobel.gr

Λεωφόρος Αλίμου 67, Άλιμος

Να σας καλέσουμε;

Συμπληρώστε Όνομα, Επώνυμο κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατό.

Τα στοιχεία σας: